Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

SAVE THE CHILDREN ΚΛΗΡΩΣΗ Briliant gr






Through music we save children's lives


Την Κυριακη 28 Σεπτεμβριου ειχα την τιμη να παρω μερος στο "Through music we save children's lives " . Το Save the Children αποτελεί τον Νο1 παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό με στόχο την άμεση βοήθεια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη καθώς και την αποτροπή θανάτων από αιτίες που μπορούν να αντιμετωπισθούν. Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 120 χώρες και κάθε χρόνο βοηθάει περισσότερα από 125 εκατομμύρια παιδιά, εστιάζοντας στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της αντιμετώπισης της Πείνας.
Η εκδηλωση εγινε στον πολυχωρο Maze με μουσικη απο διαφορους Dj's και ζωντανες δημιουργιες πανω σε καμβα απο εμενα και τον FRO.
Το σχεδιο μου θα κληρωθει σε εναν τυχερο, αγοραζοντας εναν λαχνο αξιας 1€ !!! Τα εσοδα θα διατεθουν στην οργανωση Save the children .











Me and my completed illustration for ‪#‎savethechildren‬ organization, at ‪#‎mazeAthens‬ event!!! All funds will be given for charity !!! So happy and honoured I took part in this event!!! ‪#‎designwars‬‪#‎briliantgr‬ ‪#‎Arts_help‬ #2014












Great night @ MAZE THROUGH MUSIC WE SAVE CHILDREN'S LIVES*


special thanks to George Frogoudakis - Fro "Visual Touch" & Briliant gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου